Civtec.Online
Dokümanlar
İletişim
Haberler
Haberler

Çetin Civata, HEFI Fuarı’nda Ürünlerini Sergiledi.



3 milimetre ila 27 milimetrelik her türlü soğuk şekillendirilmiş civata, vida ve somun üretimi yapan ve ayrıca müşteri talebine göre her türlü özel bağlantı elemanı üretimi gerçekleştiren Çetin Civata, 42 yıllık üretim tecrübesine sahip olarak faaliyetlerine devam ediyor. 

Bugün itibarıyla cıvata, vida ve bağlantı elemanları üretiminin %40’ını otomotiv ve beyaz eşya sektörüne verdiklerini belirten Çetin Cıvata Yetkilileri, Tecde Grup’un yatırımlarından ve HEFI Fuarının öneminden bahsettiler. 

Tecde Grup olarak 2017 yılında; 3 firmalarında; Çetin Civata A.Ş., Mertsom Somun (Hadımköy Fabrikası) ve Tekno Bağlantı (Malatya Fabrikası) olarak 30 bin ton civarında imalat yapan grubun, 2018 yılı hedefi ise 40 bin ton imalat gerçekleştirmek. Toplamda 75 bin metrekare kapalı alanda 700 çalışanı ile üretim ve depolama yapan firmanın üretiminin %40’ı ihraç edilmekte. 

Tecde Grup şirketlerinden Mertsom, özel ürünler üretiyor. Bu şirketin büyüme hedefi ise, önümüzdeki 5 yıl içerisinde yıllık 6000 ton özel ürünler üreten bir fabrika haline gelmek. 

Türkiye’nin beyaz eşya ve yan sanayisin de dünya çapında önemli bir konuma sahip olduğunu belirten yetkililer; bu konumumuzu giderek daha da güçlendireceğimize inanıyorlar. Türk beyaz eşya sanayinin, kendi teknolojisini ve ürünlerini sergilediği, tüketici ve müşterilerin bir araya geldiği bu fuarın yararlı olduğu düşünülüyor. Bu tür fuarların yeni pazar ve iş birliği imkânları yaratarak, ihracata olumlu katkı yapacağını düşünen yetkililer, beyaz eşya sektörünün bir tedarikçisi olarak fuara katılım sağladıklarını söyledi.

Yasal Uyarılar
Telif Hakkı © Civtec Cıvata Tüm hakları saklıdır.
(212) 861 28 00

Merkez Mah.Bati Sok.No:11 Bagimsiz Bölüm:1 Büyükçekmece / Istanbul 34535 34535 M.Sinan-B.Cekmece - Istanbul


Telif Hakkı © Civtec Cıvata Tüm hakları saklıdır.